Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie sectiunea Termeni si conditii  inainte de a achizitiona orice articol prin intermediul prezentului site. Accesul dumneavoastra pe acest site se supune acceptarii Termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste informatiile comunicate prin intermediul lor, ele reprezentand intreaga intelegere intre parti.

Produsele achizitionate de pe www.trend-avid.ro sunt comercializate de catre societatea Trend-avid Merchandise S.R..L.

Pentru orice fel de informatii sau neclaritati, va rugam sa vizitati sectiunea Contact.

Pentru a lansa o comanda pe site-ul www.trend-avid.ro vi se va cere sa va creati un cont. Inainte de a procesa comanda, vi se va cere sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile noastre.

1. Efectuarea comenzilor

Preturile prezentate includ TVA (20%) si nu includ cheltuielile de livrare.

Din motive ce tin de aplicatiile informatice, anumite produse pot avea pe site preturi gresite. In asemenea situatii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii companiei TREND-AVID MERCHANDISE S.R.L.

Trend Avid nu poate recunoaste comenzi daca informatiile obligatorii cerute de catre noi nu sunt complete, sunt incorecte sau produsele nu mai sunt disponibile pe stoc. In oricare dintre cazurile mentionate, va vom anunta prin intermediul unui e-mail sau telefonic. Toate informatiile prezentate pe site sunt reale, Stocul online se poate schimba oricand fara avertizare, acesta fiind influentat de vanzari. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz.

Potrivit legii, produsele Trend Avid au termen de garantie 30 de zile. Garantia nu este valabila daca produsul prezinta urme de purtare, uzura sau modificari si daca nu este returnat impreuna cu eticheta originala si bonul fiscal sau factura care sa ateste achizitionarea de la prezenta societate. Trend-avid.ro ofera garantie produselor comercializate in conformitate cu  Ordonanta 21/1992 si Legea 449/2003.

Ca urmare a legislatiei in vigoare, www.trend-avid.ro nu se face  responsabil in ceea ce priveste:

 -  intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

·        - deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

·        - informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.

Exista posibilitatea refuzarii unei comenzi in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

·         - produsul comandat nu este pe stoc

·         - identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala

·        -  erori in informatiile completate de catre cumparator

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin e-mail sau telefonic.

2. Politica de  retur

In conformitate cu O.U.G. nr. 34/2014, cumparatorul are dreptul sa returneze un bun achizitionat în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de returnare. Mentionam ca, pentru ca bunul sa poate fi acceptat in retur, acesta nu trebuie prezinte urme de purtare, uzura sau modificari si sa fie returnat impreuna cu eticheta originala, factura sau bonul fiscal care sa ateste achizitionarea de la prezenta societate. In cazul in care se primesc cadouri la comanda respectiva, acestea se vor returna si ele impreuna cu produsul. In situatia in care nu sunt indeplinite cumulativ conditiile amintite anterior, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului.

Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 (paisprezece) zile de la ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a bunului.

In cazul in care comanda este deja achitata de catre cumparator,  trend-avid.ro ii  va restitui acestuia suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care  a luat la cunostinta despre  decizia de retur a clientului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Trend-avid.ro va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi bunurile.

Inainte de returnarea produsului este obligatorie anuntarea intentiei de returnare prin completarea formularului de retur existent pe site-ul trend-avid.ro si confirmarea acestuia de catre un reprezentant al companiei.

Produsul care se doreste a fi returnat (produsul in ambalajul original) se va pune intr-o cutie astfel incat produsul, ambalajul si eticheta originale sa nu sufere stricaciuni.

In cazul in care se doreste schimbarea produsului, acest lucru se face in termen de 7 (sapte) zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a bunului, clientul suportand taxele de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la reprezentanta TREND-AVID MERCHANDISE S.R.L. sau furnizate de catre societatea noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu constituie vanzare prin magazine specializate pe considerentul ca pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal ca fiind corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Adresa de retur : oras Popesti - Leordeni, Soseaua Berceni, nr. 3, et. 1, cam. 07, jud. Ilfov. 

 3. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe teritoriul Romaniei, prin intermediul unor firme de curierat. Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor de livrat, impreuna cu documente insotitoare.

Societatea isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt :

  •   GRATUIT - pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 lei (ron);
  •   15 LEI (RON) - pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei.

Livrarea se face prin intermediul Urgent Cargus, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu al companiei de curierat in cauza.

Livrarea se efectueaza in termen de 1-3 zile lucratoare  de la data confirmarii comenzii de catre cumparator. 

Cumparatorul va suporta taxele de livrare in cazul in care nu este atinsa suma minima de comanda pentru livrarea gratuita.  

Produsele nu vor fi livrate in cazul in care clientul nu confirma comanda.

4. Raspundere

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TREND-AVID MERCHANDISE S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de societate de la respectivul client.

Trend-avid.ro nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi in urma indeplinirii de catre aceasta  a oricarei din obligatiile sale conform comenzii confirmate si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea  sau deteriorarea acestora.

Prin crearea contului de client sau plasarea comenzilor, cumparatorul accepta in mod expres Termenii si conditiile stipulate de catre Trend-avid.ro versiunea actualizata, care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii. Dupa crearea contului, in cazul in care se produce reutilizarea acestuia si/ sau a continutului site-ului, aceasta echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor site-ului. Acceptarea termenilor si conditiilor site-ului se realizeaza prin bifarea checkbox-ului aferent sau prin lansarea implicita a unei comenzi.

Schimbarile in continutul Termenilor si Conditiilor se pot produce oricand de catre Trend-avid.ro, fara o notificare prealabila a cumparatorilor.

Pentru motive temeinice Trend-Avid.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi atunci cand considera ca in baza conduitei sau a activitatii cumparatorului  pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel societatea.

Societatea TREND-AVID MERCHANDISE S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale sitelui, ale preturilor si/sau caracteristicilor produselor, setari sau actualizari ale scripturilor programate.

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.trend-avid.ro si care nu este reglementata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

  5. Politica privind confidentialitatea datelor personale

Trend-avid.ro se obliga sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane, decat in interesul livrarii comenzilor preluate.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre prezenta societate numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

TREND-AVID MERCHANDISE S.R.L. nu este responsabila pentru pagubele survenite din neglijenta utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Societatea nu este raspunzatoare in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de trend-avid.ro in scopul precizat in documentul in cauza. 

  6. Comentariile utilizatorilor pe site-ul trend-avid.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.trend-avid.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.

Trend-Avid isi rezerva dreptul, nu si obligatia, de a nu aproba publicarea pe site-ul www.trend-avid.ro a comentariilor cu continut obscen, ilicit, defaimator, care pot tulbura viata privata a altor persoane sau orice forma de spam.

   Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.trend-avid.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.