Trend-Avid.ro a luat nastere din pasiune pentru moda, bun gust si calitate. Comercializarea hainelor de dama reprezinta principalul element ce defineste activitatea noastra, dar cum fiecare rochie, sacou sau camasa se imprieteneste perfect cu un colier, o pereche de cercei sau cu o geanta, le puteti gasi si pe acestea tot in magazinul nostru virtual.

Nici o tinuta nu este completa sau perfecta, daca nu este purtata cu stil, cu incredere si mai ales cu feminitate deplina. Outfit-ul corect este cel care ni se potriveste cel mai bine. Tocmai de aceea, Trend-Avid.ro “vorbeste” pe limba tuturor femeilor, indiferent de stilul vestimentar pe care il adopta, respectiv casual, casual-smart sau business. Asa cum spunea si Coco Chanel, “o femeie trebuie sa fie doua lucruri: cine si ce vrea ea”.

Sloganul nostru, For casual smart business women, nu se refera doar la stiluri vestimentare, ci si la atitudinea pe care ne dorim sa o regasim in clientele noastre.

 

Valori

Increderea e cel mai bun si mai durabil capital! Credem cu tarie in relatia de incredere ce trebuie sa existe intre cumparator si vanzator. Chiar daca vorbim despre multe femei la un loc, daca locul este un magazin de haine, atunci totul este sub control.

Calitatea este o haina care niciodata nu se demodeaza! Calitatea buna a produselor reprezinta preocuparea noastra principala.

Frumosul atrage frumosul! Ne dorim ca articolele noastre sa inspire mereu bun-gust, fie prin simplitate, fie prin extragavanta.

 

Misiune

Misiunea Trend-Avid.ro este aceea de a veni in intampinarea nevoii femeilor de a fi in pas cu noile tendinte in materie de fashion, prin oferirea unor variante de tinute la moda, de calitate, dar la preturi accesibile pentru ca noua ne place sa credem ca moda nu este un lux.